Pascale De Snijder

ABOUT PASCALE DE SNIJDER

LET’S TALK ART.  LET’S TALK  P/ART.

 

 

Pascale De Snijder (‘P/ART’) is een abstracte kunstenares. Ze zag het levenslicht in Mechelen en kwam wonen in Elewijt. 

Pascale is gepassioneerd door design en kunst én sterk gebeten door minimalisme. Met haar kunst laat ze haar werk spreken met iedereen die van modern minimalisme, van warm design en van natuurlijke tinten houdt. Ze streeft naar ontroering bij mensen. Ze wil hen treffen en laten nadenken door geïnspireerd te geraken door haar kunst. Dat geeft P/ART een wonderlijk gevoel én energie.

P/ART is vooral geïnspireerd door natuurlijke kleuren, effecten en materialen. Pascale kiest voor toon op toon en zwart op wit. Haar schilderijen roepen gevoelens op en brengen rust in je huis én in je hoofd. Het werk van Pascale is misschien vrij nonchalant, mede door het natuurlijk pallet aan tinten dat ze gebruikt, maar het telt vaak ook een discreet accent in kleuren dat dan weer kracht brengt.

Kunst doet genieten, beroert, leidt naar de diepte en maakt gelukkig. Pascale De Snijder: ”Mijn streefdoel is dat elke kijker één wordt met het kunstwerk. Hij of zij moet de textuur van de verf zien en helemaal wegsmelten. Hoe mooier je een kunstwerk vindt, hoe meer dopamine er in je hersenen vrijkomt. Dus: hoe meer mooie kunst, hoe gelukkiger je wordt. Vergelijk het met verliefdheid.”

https://box32.be/p-art/

MEER WETEN OVER DE PRODUCTEN?