About us

The Box – Live creative heeft, de naam zegt het zelf, alles te maken met creativiteit. En dan bedoelen we niet alleen zelf creatief en ondernemer zijn, maar ook creativiteit aanzwengelen en stimuleren bij anderen.
Wat zit er dan juist in The Box?
Enerzijds onze eigen creatieve werken zoals verschillende vormen van fotografie, kunst en ambachtelijk gemaakte juwelen. Anderzijds mogelijkheden om ruimte te bieden aan andere kunstenaars.
Tijdens de coronacrisis heeft de professionele fotografie een stevige dip gekend. Door diezelfde crisis was het voor ons ook niet mogelijk om onze glasjuwelen te lanceren. Vanuit deze situatie ontstond het idee voor The Box: een overkoepelend concept waarin we a) al onze activiteiten in kunnen samenbrengen om ze beter en strategischer in de markt te zetten en b) gefaseerd nieuwe activiteiten kunnen toevoegen.
Een van die nieuwe activiteiten is het opzetten van een Fashion & Art statement. Zo willen we vanuit het fotografische deel van The Box een textiellijn creëren met onze foto’s als kern van dit fashion statement. In het verlengde zal deze textiellijn naadloos aansluiten bij de glasjuwelen. Dit zijn de hoekstenen van de The Box, want we willen verder gaan.
In The Box moet ook de creativiteit van anderen tot uiting kunnen komen. Daarom voorzien we niet alleen workshops rond fotografie en het maken van glasjuwelen, maar ook een ruimte waarin andere kunstenaars virtueel kunnen exposeren. We zijn ervan overtuigd dat de wisselwerking tussen specifieke opdrachten voor klanten, andere kunstenaars en mensen die onze workshops volgen alle partijen verder zal inspireren in hun toekomstige werk, niet in de laatste plaats onszelf.